Twimva Automaterialen is importeur van General Paint ,

Oorspronkelijk is General Paint opgericht in 1959 als fabrikant van tol-en huismerkproducten, begon General Paint eind jaren 70 is het gestart met de productie van autolakken om een ​​van de snelstgroeiende producenten van autolakken en accessoires voor de lakindustrie te wereld te worden. Met vestigingen filialen in Europa, het Midden-Oosten en de VS distribueert GPC momenteel zijn producten in meer dan 70 landen over de hele wereld en is er een aanzienlijk meer dominante positie in het Midden-Oosten en de Golfregio, waar het in verschillende landen als marktleider op het gebied van schadeherstel wordt beschouwd.

Algemeen, GenRock en Gen2O, de systemen die door GPC worden verkocht, bestaan ​​uit een brede selectie van producten voor autolakcoatings, die voldoen aan de internationale regelgeving. Het succes van GPC wordt bereikt door de continue verbetering van zijn kwaliteitsmanagementsysteem dat voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving, door de implementatie van een een geïntegreerd kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001: 2015 en een sterke focus op training, tijdbeheer, productiviteit en efficiëntie.

 

  Mijlpalen General Paint ,

 1959: General Paint werd opgericht als fabrikant van tol- en huismerkproducten in Libanon en produceerde decoratieve verf voor de lokale markt.

 1960: licentieovereenkomst met Glidden Paints U.S.A. voor de productie en distributie van haar producten voor de landen in het Midden-Oosten.

  1978: Eerste introductie op de Automotive Refinish Market met de licentieovereenkomst voor productie  van Valentine Paints , Frankrijk.

  1985: Inhuldiging van de Zouk-faciliteit.

  1994: Ontwikkeling van onafhankelijke Automotive Refinish Line - GenRock.

  2005: Inhuldiging van Ghazir-faciliteit.

  2006: Introductie van Savant Spechtrophotemeter.

  2007: Ontwikkeling van Gen2O - Watergedragen basislaksysteem.

  2013: Ontwikkeling van GenVerde - VOC-conforme producten voor de Amerikaanse markt.

  2013: Uitbreiding van de Ghazir-faciliteit.

  2014: Overname van de vestiging in Salt Lake City.

  2016: Inhuldiging van de lokale faciliteit in Parijs.

  2018: Veel nieuwe importeurs binnen Europa en de samenwerking gestart met Twimva Automaterialen Netherlands Enschede.

© 2015 - 2023 General Paint | sitemap | rss